Orlando 2016

We gaan weer naar Orlando!

In 2014 zijn we naar Orlando geweest waar we een fantastische vakantie hebben gehad. Hier hebben we toen een blog van bijgehouden zie: http://kevinkeppel.blogspot.nl/

Orlando is ons zo goed bevallen dat we weer hierheen wilden gaan om onze vakantie te houden. En hiervan zullen we ook weer een blog gaan bijhouden! En dit keer niet meer op blogspot maar hier op mijn eigen website. Aan de rechterkant van de site kun je je abonneren op mijn site. Elke keer als ik een nieuwe blog plaats krijg je dan automatisch een mailtje. Meld je dus nu aan en je wordt (gratis) op de hoogte gehouden en je mist niks van onze blog!

In 2014 hebben we via American Estates onze vakantie geboekt wat ons erg goed was bevallen. Maar toch vinden we het fijner om van te voren te weten in wat voor villa we terecht gaan komen en wat deze villa te bieden heeft. Daarom hebben we deze keer ervoor gekozen om via HomeAway een villa te huren. Na veel speurwerk hebben we een villa gevonden die aan onze eisen voldoet: een mooi zwembad met jacuzzi, een airhockey tafel, WiFi en het moest er netjes uitzien van binnen. We zijn terecht gekomen bij Indian Ridge waar een prima villa staat! Hierbij wat foto’s van onze villa.

Indian Ridge
Indian Ridge
De Villa
De Villa
Het Zwembad
Het Zwembad

 

Op de site ziet alles er goed uit en de beheerde reageert ook steeds binnen een uur. Dus dat is prima in orde. Daarnaast hebben we ook een huurauto nodig. Ik heb geen zin meer om te moeten onderhandelen op het vliegveld. Via verschillende fora ben ik erachter gekomen dat je bij National Emerald member kan worden. Dit is gratis en hier heb ik me dus maar voor aangemeld. We hebben nu een midsize car geboekt maar we mogen zelf een auto kiezen uit de Emerald line! Dit kan dus een kleine of een grote wagen zijn. Op Orlando International Airport schijn je enorm veel keus te hebben dus ik ben benieuwd!

Ook hebben we onze vliegtickets inmiddels besteld. KLM had een mooie actie waar we gebruik van hebben gemaakt. Al onze vluchten worden uitgevoerd, net zoals in 2014 door Delta Airlines wat ons erg goed is bevallen! Gelukkig hebben we optijd geboekt met een mooie actie want inmiddels zijn de ticketprijzen in onze periode 788 euro per persoon, toch maar weer een hoop geld bespaard!

delta

Afgelopen zondag hebben we onze tickets voor de pretparken besteld in Londen via de Attraction Tickets Direct website. Disney, Universal, Seaworld en Bush Gardens staan op de planning en de tickets zijn afgelopen woensdag al binnen gekomen! Daarnaast gaan we een airboat ride doen en willen we wat van de natuur aldaar zien. Kortom, is het al september? De voorpret is begonnen!

En ohja, had ik al gezegd dat je je kan abonneren op de site? Dit kan rechts bovenaan!

10 comments

 1. Moon

  Nou dat ziet er veelbelovend uit …. en al goed voorbereid … ook veel geregeld … dat gaat een geweldige vakantie worden!

 2. Renee

  Leuke vooruitzichten, goed geregeld allemaal! Nog veel voorpret enlekker aftellen!

 3. Moolenschot

  Zo een mooi vooruitzicht.
  En inderdaad september is het zo

 4. Jeroen

  Dag vliegtuig buurman, leuk om elkaar zo te leren kennen.

  1. Kevin Post author

   Inderdaad! We spreken elkaar vast wel in het vliegtuig, buurman 😉

 5. Christa

  Heerlijk vooruitzicht! Ik heb je blog gevonden en mij ook aangemeld. Wij gingen naar de Twistee Treat bij Posner Park. Het staat op de parkeerplaats, maar er zijn er meer in die omgeving.

  1. Kevin Post author

   Wat leuk dat je je hebt aangemeld! 😀 Bedankt voor de info! Ik heb hem nu gevonden op Google Maps en is zeer dicht bij onze villa. Dus dat gaat goed komen. 😀

 6. Mariska

  Het zwembad met bubbelbadje komt wel over zeg! Echt super die overkapping! Kan die overigens ook omhoog? Lijkt mij ook wel lekker met die temperaturen!

 7. Nadine Hanegraaf

  Wat een goede post! http://zwembadselect.nl

 8. Karin

  Wat ziet die locatie er super mooi uit ! Ook dat zwembad met bubbelbad is super gaaf daar zou ik wel in willen zitten heel mijn vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.