Orlando 2016

Nog maar een week!

Nog maar een week en dan zitten we alweer in het vliegtuig richting de Sunshine State! Alles is inmiddels geregeld. Een villa met prachtig zwembad, vliegtickets, auto huur en alle tickets voor de parken.

Ook hebben we goed contact met de eigenaar van de villa. Marco reageert altijd super snel (binnen een paar uur) op zijn mail en beantwoord al onze vragen. Echt super fijn! Aangezien we op 30 september vertrekken en pas om 16 uur op het vliegveld moeten zijn heb ik Marco gevraagd of we later dan 10 uur uit mogen checken. We moeten nu voor 16 uur uitgecheckt zijn zonder extra kosten! Echt heel fijn om zo de aller laatste dag aan de pool door te kunnen brengen in de relax modus! 🙂

2016-09-06 16.25.56

We willen een aantal dingen gaan doen deze vakantie:
– Alle parken inclusief waterparken in Disney World, Seaworld en Bush Gardens en beide parken van Universal Studio’s bezoeken.
– Airboat ride maken.
– Orlando Eye bezoeken.
– Fun Spot bezoeken aangezien we daar gratis credits voor hebben gekregen.
– Rondrijden en leuke dorpen, steden en natuurparken bezoeken.

In 2014 hadden we een heel programma gemaakt wat we gingen doen. Dit jaar zien we op de dag zelf wel waar we heen gaan en wat we gaan doen. Gewoon lekker relaxed!

Nu is het echt aftellen tot het 15 september is. De volgende blog zal dus vanuit Orlando komen!

5 comments

 1. reina en ron.

  Heerlijk jongens, gaat nu snel nog maar 1 week, we kijken uit naar jullie belevenissen in de states! Geweldige vakantie toegewenst en veilige vlucht.

 2. Moolenschot

  Heerlijk jullie mogen weer.
  Wij lezen weer graag mee,wij zitten helaas alweer thuis.
  Alvast een goede reis en veel plezier

 3. Moon

  Wat een super fijne relaxe insteek…
  gaat vast heerlijk worden!

 4. Christa

  Lekker dat het nog maar een aantal dagen is voor jullie vertrekken. Alvast een heel goede reis gewenst!

 5. Jeannette & Hans

  Nog maar een paar dagen, en dan gaan jullie!! Lang moeten wachten, maar nu eindelijk vakantie!! We wensen jullie een hele goede/veilige reis en een ontzettend leuke vakantie toe. Erg leuk om jullie belevenissen weer te kunnen volgen. De blog van 8 september ziet er alweer top uit. Geniet ervan, liefs!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.