Orlando 2016

Dag 7 – Disney Epcot

Vanmorgen waren we weer op tijd wakker. Na een ontbijt aan de pool en een morning swim zijn we gaan douchen. Daarna de tas weer ingepakt en de navigatie ingesteld richting Disney Epcot. Eenmaal aangekomen ben ik eerst naar guest relations gegaan. Hier heb ik een verrassing geregeld voor Rowan zijn verjaardag, de 27ste aanstaande. Dit mocht ik doen met een echte Mickey Mouse telefoon!

Hierna hebben we rustig aan verdeeld over de dag attracties gedaan waaronder ook met een FastPass. Test Track blijft een leuke attractie! Je ontwerpt je eigen auto en gaat deze dan “testen” op de baan. Met ongeveer 100km/h scheur je buiten over de baan. Daarna loop je nog door een auto showroom heen. Vanmiddag begon het even te dreigen in de lucht maar het is uiteindelijk droog gebleven!

photopass_visiting_epcot_7809289126
Nadat we de meeste attracties gedaan hebben zijn we een rondje rond het meer gaan lopen door alle verschillende landen heen. Her en der vind je hier ook een attractie die we gedaan hebben. In Amerika hebben we een burger menu genomen aangezien alle restaurants in Epcot al helemaal volgeboekt zaten. We hadden graag een pizza willen eten. Na het eten begon het weer te dreigen in de lucht. We hadden nog een FastPass kunnen regelen voor Test Track maar door het dreigende weer hadden ze die tijdelijk gesloten. Uiteindelijk bleef die regen ook weg gelukkig en gingen ze weer open en hadden we een auto helemaal voor ons zelf!

photopass_visiting_epcot_390477700526 image1
Na Test Track hebben we een plekje rond het meer uitgekozen voor de eindshow Illuminations. Ook een mooie show met schitterend vuurwerk!

2016-09-21-20-18-36 2016-09-21-21-18-16 Walt Disney World Photo Gallery Disc

4 comments

 1. Moon

  Wat een mooie foto’s … en zo leuk dat jullie er,
  op een aantal, samen op staan.
  Een verrassing … goed geregeld!

 2. Moolenschot

  Super leuke dag epcot.
  Zijn wij afgelopen jaar ook voor het eerst geweest.
  Een prachtig park.
  En gaaf helemaal alleen in de auto!!

 3. Kim

  superdaggie lekker scheuren met de auto en dan ook nog en keer helemaal alleen. Top

 4. Heleen

  Zo heb ook even ingebroken in jullie blog. Wauw wat een mooie reis maken jullie hoor. Super zo’n auto alleen. Leuk om jullie zo zien te genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.