Orlando 2016

Dag 6 Disney Animal Kingdom en relaxen

Vanmorgen werd ik al rond kwart voor 7 wakker. Na wat draaien heb ik Rowan het bed uit geschopt en zijn we gaan douchen en aankleden. Daarna zijn we lekker relax aan de pool gaan ontbijten, er hing een mistbank boven het veldje waar we op uitkijken. De zon probeerde erdoorheen te komen. We hebben de spullen bij elkaar gezocht en zijn toen richting Disney Animal Kingdom gegaan. Elk nadeel heeft zijn voordeel: doordat gisteren Fantasmic afgelast was hebben we onze Fastpass niet kunnen gebruiken. Die hadden we namelijk voor deze show gereserveerd. Om het goed te maken mochten we vanaf gisteravond tot en met vandaag 1 keer de Fastpass extra gebruiken zonder van te voren een tijd en een attractie aan te melden. Aangezien we al om kwart voor 9 door de poort van Animal Kingdom liepen zijn we meteen doorgelopen richting de Safari. Halverwege moesten we stoppen voor de grote boom van Animal Kingdom. Hier werd om 9 uur het park geopend. Nadat dit gebeurd was zijn we meteen doorgelopen, en jahoor de Fastpass werkte! We zaten als een van de eersten in de Safari en konden zo heerlijk genieten van alle dieren die lekker in de schaduw aan het genieten waren. Na de rit mochten we nog even op de foto met onze leeuw actie.

img_1882 img_1811 img_1819 img_1828 img_1830 img_1858 img_1848 img_1844 img_1874 photopass_visiting_ak_7807910430
Hierna hebben we nog even een rondje gemaakt met de trein, wat over olifanten geleerd en zijn we de Expedition Everest gaan doen. Een leuke achtbaan die ook opeens achteruit gaat. Toen door naar de Starbucks voor een lekkere Frappecino en smootie om vervolgens door te lopen naar The Lion King Festival. Wat een prachtige musical van 30 minuten blijft dat zeg! Alles wat je maar kan bedenken zit in de show met live zang! Hierna hebben we nog enkele attracties gedaan. Inmiddels was het half 2 en gingen we richting de auto. Tegelijkertijd werd het weer donker en kregen we weer een enorme rain shower over ons heen! Gelukkig hebben we de poncho’s nog! We zijn met de auto richting Walmart gereden om weer flesjes water en nog wat andere dingen in te slaan. Meteen even de tank vol gegooid voor 22 dollar aan benzine! Daar kan Nederland nog wat van leren! Eenmaal thuis aangekomen hebben we een lekkere donut genomen en zijn we daarna heerlijk van onze eigen pool gaan genieten in het zonnetje! Wat heerlijk is dat zeg, geen gespetter van anderen, gewoon lekker relaxen! En het zonnetje was inmiddels ook weer terug!

De rest van de dag is het droog gebleven. Na het zwemmen zijn we naar Outback Steakhouse gegaan. Hier hebben we echt super lekker gegeten! Vooraf hadden we de Bloomin Union genomen, volgens vele Nederlanders een heerlijk voorafje die je samen deelt. Nou dat was zeker nodig want we kregen hem niet op! De steaks waren ook weer heerlijk! Na het eten zijn we richting Disney Magic Kingdom gegaan. Daar was de Not So Scary Halloween Party. Alleen met je huidige pas mag je er niet in. Of je even 84 dollar per persoon extra af wilt tikken. En dan is het park van 20:00 tot 00:00 open. Nou nee bedankt… wat een geld zeg… Wel een prima boottochtje gemaakt met de ferry naar de ingang van het park. Dat heeft ook wel wat met al die lampjes in het donker. En weer een hidden Mickey gevonden tijdens het aanleggen. Het touw om vast te meren lag opgerold als Mickey. Leuk gedaan! Op de terugweg de monorail genomen om vervolgens met de tram naar onze parkeerplek te gaan. Een super aardige man van Disney die op de tram straat regelde even met de chauffeur dat we precies bij ons rij nummer werden afgezet. Prima geregeld!

2016-09-20-18-29-08 2016-09-20-20-07-36 img_1887 img_1893

4 comments

 1. Monique

  Oh wat is het toch leuk om te lezen hoe fijn jullie het hebben.
  Wat mooi zeg om zo al die “wilde ” dieren te zien…
  En wat goed dat jullie telkens weer een lekker maaltje bijelkaar scharrelen.

 2. henk

  NAAAAAAA SECONJAAAAA WAWALIETSIEWAWAAAAA
  Animal Kingdom toch wel een mooie belevenis daar komt Emmen niet eens in de buurt. 🙂 Geniet lekker verder dan genieten wij lekker mee 🙂

 3. reina

  weer een hele leuke blog, en wat een mooie foto’s toppie!! wat een belevenissen allemaal, heerlijk dat jullie zo genieten. Op naar de volgende blog.

 4. Kim

  Zo een wakkere meneer leeuw wauw.. Al denk ik dat i niet veel later alweer sliep als ik hem zo zie. Gave dag en ja Halloween is we onwijs leuk maar ook ontzettend prijsig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.