Orlando 2016

Dag 3 – Disney Magic Kingdom

Zaterdag 17 september, afgelopen nacht ging het slapen prima! Rond 8 uur zijn we het bed uit gegaan en hebben we lekker op het pooldeck ontbeten. Heerlijk genieten nu het nog niet zo warm is. Na het ontbijt lekker een duik genomen ins ons zwembad. Daarna zijn we gaan douchen. Tijdens het ontbijt hadden we afgesproken dat we naar Disney Magic Kingdom zouden gaan.

De navigatie werd ingesteld en binnen 15 minuten stonden we op de parkeerplaats. We waren alleen even vergeten dat het zaterdag was dus dat betekend dat de locals ook vrij zijn. Het was dus enorm druk. We hebben dan ook maar eerst een rondje park gedaan met de stoomtrein. Toen we terug kwamen was er een parade bezig en niet veel laten begon er een show voor het kasteel. Verder op de dag hebben we een aantal attracties gedaan. Het was weer behoorlijk heet vandaag. Rond 16 uur begon het weer behoorlijk donker te worden. Een aantal flinke donderklappen waren te horen. We zijn toen snel in Pirates of the Caribbean gegaan om zo droog over te komen. Toen we uit deze attractie kwamen scheen de zon nogsteeds en zagen we dat het droog was gebleven. De donkere wolken waren ook weg. Dat is fijn!

2016-09-17-11-21-00
2016-09-17-10-40-09
img_1793
Met een Fastpass nog even de Jungle Cruise gedaan en daarna hebben we het park verlaten. We zijn toen gaan eten bij Steak ’n Shake. Dat smaakte weer heerlijk voor weinig dollars! Ook de milkshakes zijn hier top! Daarna zijn we weer terug gegaan naar Disney Magic Kingdom. We wilden Wishes, de vuurwerkshow zien. Alleen was die al om 20 uur begonnen en wij dachten dat die om 21 uur zou beginnen. Helaas een andere keer deze vakantie dan maar kijken. Toen we aankwamen liep het park al behoorlijk leeg dus zijn we richting Seven Dwarfs Mine gelopen. We dachten dat het nu wel rustig zou zijn maar niets in minder waar… we hebben bijna 70 minuten staan wachten. Deze achtbaan blijft wel enorm leuk en soepel! Na de rit meteen richting villa gegaan. Nog even buiten gezeten met wat fris en terwijl ik hier zit heb ik deze blog geschreven. Nu lekker slapen want het is alweer 12 uur geweest.

3 comments

 1. Moolenschot

  Zo weer even bijgelezen.
  En wat zijn jullie lekker aan het genieten.
  Mooie foto’s..
  Have fun

 2. Monique

  Nou het zijn wel hele gevulde dagen…veel leuke dingen gedaan…
  Is wel echt vakantie!

 3. Christa

  Heerlijke dag, echt genieten. Jammer dat jullie te laat waren voor het vuurwerk, maar gelukkig kunnen jullie nog in de herkansing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.