Orlando 2016

Dag 2 – Seaworld

De eerste nacht is best prima verlopen. Rond half 4 werd ik wel wakker. Omdat ik heel erg moe was, was ik zo in slaap gevallen maar het kussen was iets te groot en lag niet zo heel erg lekker. Daar kwam bij dat hij erg warm was. Dus midden in de nacht naar de andere kant van de villa gehobbeld opzoek naar een andere kussen. Aangezien de andere slaapkamers toch leeg zijn heb ik daar een kussen naar wens gevonden. Hierna weer heerlijk in slaap gevallen en rond kwart over 8 zijn we wakker geworden. Voor de eerste nacht prima uit kunnen slapen dus! We zijn meteen een heerlijke duik gaan nemen in onze eigen pool. Wat is dat heerlijk zeg na het wakker worden. Na het zwemmen zijn we gaan douchen en omkleden om vervolgens naar Golden Corral te rijden voor een heerlijk ontbijt.

2016-09-16-10-32-29

Hier hebben we een ontbijt buffet gedaan. Er was heel veel keus en het een nog lekkerder als het andere. Wat we wel minder vonden is dat er ook al patat, vlees en pizza lag en er was zelfs al van gegeten door mensen! Daar moet je toch niet aan denken ’s morgens! Wij hebben het lekker bij scrambled egg met spek gehouden en andere broodjes.

Hierna zijn we richting Seaworld gereden. Hier waren we nog nooit geweest. Ook dit is weer een prachtig park! Mooi aangelegd, veel groen en alles is netjes. We zijn meteen doorgelopen naar de show One Ocean. Een show met Orka’s. Een super leuke show! De mensen die onderaan de tribune zaten hadden een mooie soaked plek. De Orka’s deden er alles aan om iedereen die daar zat doorweekt naar huis te laten gaan. En dat lukte ze aardig! Daarnaast maakten ze ook prachtige sprongen.

img_1722

img_1724
Het was heerlijk rustig op het park en we waren overal zo aan de beurt. Rowan wilde wel een water attractie doen want het was inmiddels alweer 32 graden met een gevoelstemperatuur van 41 graden. We zijn toen naar Journey to Atlantis gegaan. We stapten helemaal voorin het bootje. Dit deden we niet vrijwillig maar op verzoek van een medewerker, de rest van het bootje zat helaas al vol. Het bootje vertrok en het werd steeds hoger en hoger. Bovenin zat een medewerkster, ze gaapte en zwaaide ons uit. Uiteindelijk een enorme afdaling recht naar beneden, een enorme splash volgde… oef dat viel mee, een paar spatjes! Na de bocht zat er weer een medewerker en ook hij zwaaide vriendelijk naar ons, maar zijn blik sprak boekdelen… een mini heuveltje. Oh dat valt wel mee zei ik nog. Aan alle kanten kwam er een gloedgolf het bootje binnen zetten. He-le-maal doorweekt waren we. De grote drop daarna viel wel weer mee. Gelukkig is het warm en droogt alles snel op! Hierna hebben we nog wat shows bekeken, een achtbaan gepakt en zijn we een grote vriezer in gegaan waar het 0 graden was om pinguins te kijken. Erg mooi gemaakt met echt sneeuw!

img_1741

img_1762

Toen we uit deze vriezer kwamen liepen we regelrecht een hoosbui in. We hebben even staan schuilen en hebben toen het droog was nog Turtle Track gedaan. Toen was het tijd om te gaan en hebben we de navigatie ingesteld op Old Town. Hier hebben we even gewandeld en alles bekeken. Leuk sfeertje hangt hier! Tevens stonden er hele mooie auto’s!

img_1773

Het begon weer een beetje te spetteren dus hielden we het voor gezien. Er zit een TGI Friday’s op 6 minuten rijden. Hier zijn we heen gegaan en hebben we echt heerlijk gegeten! Wat een goed restaurant is dit zeg! Rowan ging voor een heerlijke hamburger en ik nam een Jack Daniels Flat Iron. Het glas frisdrank was nog niet eens voor de helft leeg en we kregen alweer een gratis nieuw drankje, nou oke een vaas frisdrank dan 😉

2016-09-16-20-23-47
2016-09-16-19-48-55
2016-09-16-20-01-59
2016-09-16-20-01-54

Van mijn ouders (Hans en Jeannette) hadden we dollars gekregen om wat leuks mee te doen. Hier hebben we dit etentje van betaald. Heel erg bedankt pa en ma! Het was heerlijk! Er is zelfs nog wat van over, daar gaan we van de week een lekker ijsje voor kopen.

Inmiddels is het alweer 23 uur local time en nog ruim 28 graden. Buiten heb ik deze blog geschreven heerlijk met een biertje aan de pool. Ik wil jullie verder niet jaloers maken hoor 😉 Maar we zijn weer helemaal op en gaan nu heerlijk slapen. Morgen weer een nieuwe dag met nieuwe avonturen.

5 comments

 1. Jeannette & Hans

  Hoi Boys
  Wat een leuke verhalen al zeg, leest lekker weg. [heerlijk]
  Kevin wat was dat nou met dat rode kruis? Zeker je baard waar we het over hadden ha ha :]
  Leuk dat jullie lekker hebben gegeten van onze bijdrage, en jullie hebben al leuke dingen gedaan.
  Goed om het per dag te bekijken, je hebt tenslotte vakantie, lekker chill. We kijken nu al weer uit naar het volgende verslag!

 2. reina

  super leuk deze blogs, kijk al weer uit naar de volgende, en dat eten!!! ziet er goed uit mmmmmm jongens geniet lekker van je vakantie, straks maar gauw eens afspreken, kunnen we jullie verhalen horen. groetjes Reina en Ron xx

 3. Kim

  gave dag zo geweest en gelijk in het ritme met wakker worden en alles uit de dag halen. Seaworld mijn favoriet.. eke keer weer genieten.. Ben benieuwd naar de volgend avonturen .. veel plezier. Gr. Kim (orlandofansforum)

 4. Moolenschot

  Yes jullie zijn er.
  En gelijk een heerlijke dag in sea world!!
  En lekker gegeten..

 5. Monique

  Leuk die show. En fijne attracties met weinig wachten…beter.
  Geniet er van…ma ’s reacties de atmosfeer lukt wel, zo te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.