Orlando 2016

Dag 12 – Wild Florida Airboat Ride

We stonden op tijd op vandaag. We wilden een beetje binnendoor rijden zodat we wat van de omgeving konden zien dus was het een uur rijden ongeveer. We kwamen aan en melden ons bij de balie. We hadden allebei een voucher voor een half uur gratis airboat ride! We smeerden ons extra in met zonnebrand en anti muggen deet en maakte ons klaar voor vertrek. Rond 10:15 stapten we de airboat in en na wat instructies vertrokken we. Jeutje wat gaat zo’n boot hard zeg! Dat wisten we van te voren niet. Erg gaaf! We komen wat baby gators, een moeder gator en een bald eagle tegen! Echt super gaaf!

img_2000 img_2003 img_2008 img_2015 img_2022 img_2024 img_2025
Na de rit zijn we ook nog het park in gegaan. Dit zat bij onze gratis voucher inbegrepen! Een erg mooi park met veel dieren. Ook was er een kaketoe die aardig kon praten. Van Hello, what is youre name tot i love you. Hij zat samen met 2 eekhoorntjes in een kooi. Met 1 van de eekhoorntjes was ik al snel vriendjes en hij ging vlak voor me op een paal zitten poseren en zat te eten van een nootje. Ik maakte snel wat foto’s toen ik klaar was wilde hij me volgens mij omhelzen en maakte een sprong richting mij. Maar goed dat er een hek tussen zat anders had ik een eekhoorn op mijn hoofd gehad!

img_2043 img_2046 img_2059 img_2083 img_2084
We hebben bij de gators staan kijken en later zijn we bij de tropic animal show gaan kijken. We hebben een egeltje en een schildpad mogen aanraken. Verder werd er veel over de dieren verteld. Ook was het park netjes aangelegd. Kortom een echte aanrader als je in Orlando bent! Zowel de airboat als het park.

img_2047 img_2060 img_2064 img_2087 img_2120 img_2125
Inmiddels was het alweer na 13 uur en gingen we weer terug. We wilden in de Orlando Eye. Eenmaal boven Kissimee werd het enorm zwart in de lucht. We gingen maar naar de eerste de beste Five Guys voor een lunch. Het was al begonnen en zaten midden in een shower. Gelukkig was er pal voor de deur een plek vrij waar we konden parkeren. Een medewerker stond op zijn gemakje buiten de ramen te poetsen terwijl het enorm hard regende en onweerde oke…. wij snel naar binnen en bestelden ieder een hamburger. Toch was dit al een wat oudere Five Guys dus helaas hier geen milkshakes en nog de oude frisdrank machines. Nadat we het op hadden zijn we richting de villa gegaan. Inmiddels was het droog en hebben we even lekker liggen relaxen in de pool. Heerlijk!

2016-09-26-13-41-24
Na het zwemmen zijn we gaan eten bij Golden Corral. Een heus buffet. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik het een beetje vond tegen vallen. Het ontbijt is prima maar het avond eten vind ik wat minder daar. Na het eten zijn we naar Disney Magic Kingdom gereden. Het was er erg druk maar gelukkig stond er een parade op het punt om te gaan beginnen. Dus was het rustig bij de Seven Dwarfs Mine. Hier zijn we dus snel in gegaan. Daarna zijn we richting het kasteel gelopen en hebben eerst de show “Celebrate The Magic” gekeken. Direct daarna volgde de vuurwerkshow “Wishes” dat blijft een prachtige show!

img_2171 img_2176 img_2194 img_2196
Na de vuurwerkshow die rond 21:15 was afgelopen zijn we snel richting de villa gegaan. Snel gemeld dat deze blog iets later zou verschijnen en toen heerlijk het bedje… nouja flink bed ingedoken. Morgen gaat de wekker om 05:45 uur voor de verrassing van Rowan want hij is dan jarig!

2 comments

 1. Monique

  Nou het was het wachten waard…wat een hoop mooie foto’s
  Van hele indrukwekkende dieren. Mooi joh.
  En wat je zei: een zeer drukke dag geweest,
  Maar dat lijkt het wel elke dag!

 2. Moolenschot

  Wat een drukke maar zeer mooie dag.
  Ja je probeert daar altijd zoveel mogelijk uit de dag te halen
  Maar is jullie weer goed gelukt vandaag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.